office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236
VEGETAŢIE
Cod de validare
TRIMITE
      Vegetația de pe acoperișul verde reprezintă rezultatul final al efortului de muncă și investiție depusă cu scopul de a avea o zonă verde pe clădirea unde trăim sau muncim. Pe lângă celelalte avantaje ale unui acoperiș ecologic – financiare, de mediu și altele – esteticul joacă un rol deosebit de important în amenjarea zonei verzi.
     Cu o bogată experiență în amenajări peisagistice și construcția de acoperișuri verzi, vă stăm la dispoziție pentru alegerea tipului de vegetație al acoperișului verde, extensiv sau intensiv.
      Selectarea plantelor ce vor alcătui compoziția verde al acoperișului, a grădinii terase sau al pereților vii, se face cu concursul personalului horticultor și ingineri peisagiști calificați și cu experiență în construcțiile verzi de orice tip. Plantele recomandate de noi vor fi potrivite condițiilor climatice ale amplasamentului, fie vorba de specii autohtone sau importate dar care s-au dovedit a fi viabile în clima și microclima respectivă. Întreținerea ulterioară în garanție sau cu contract de întreținere a acoperișului verde se realizează cu promptitudine și profesionalism maxim, scopul de a avea un spațiu verde estetic, sănătos și viguros fiind un scop comun.
      Acoperișul Dumneavoastră ecologic poate fi extensiv, plantat cu sedum sau ferigi, intensiv cu ierburi, plante perene, arbuști chiar copaci și gazon de cea mai bună calitate. Plantarea se poate face cu plapume de vegetație, rulouri de sedum sau rulouri de gazon, se poate însămânța cu lăstari sau semințe de iarbă, amestecuri de semințe, ori se pot monta tăvi cu plante cu vegetația maturizată pentru rezultate imediate.