office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236

SOLUŢII - RETENȚIE DE APĂ MARE

retentie-de-apa-mare
RETENȚIE DE APĂ MARE
CARACTERISTICI
Sistem de acoperiș verde cu reținere de apă, special concepută pentru a maximaliza retenția precipitațiilor.
SPECIFICATII TEHNICE
WEIGHT:
120 kg/mē sau 1.2 KN/mē
LAYER HEIGHT:
120 mm
VEGETATION FORM:
Sedum/Iarbă/Flori
WATER RETENTION:
≥ 80 %
ECOLOGICAL VALUE:
MAINTENANCE COST:
COST FACTOR:
MAI MULTE DETALII >

DESCRIERE

      Acoperişuri verzi extensive se amenajează pe acoperişurile construcţiilor situate în cele mai diferite zone ale pământului, sub diverse condiţii extreme de frig, nordice, sau în zone cu ploi torenţiale, sau zone cu perioade lungi secetoase, indiferent de climă, unde supraviețuiește vegetația de orice tip, specii de mushi, flori, ierburi, perene şi sedum. În aceste condiţii trebuie luat în calcul un sistem de acoperiş viu cu proprietate esenţială de a reţine cât mai multă apă în substrat pentru supravieţuirea plantelor, iar în alte cazuri pentru a nu supraîncărca reţeaua de canalizare. Umiditatea ridicată asigură traiul pentru o mai mare varietate de vegetaţie ceea ce creşte valoarea ecologică şi totodată are efect de răcire asupra acoperişului.

PRODUSE ALOCATE

Cod de validare
TRIMITE
       Sistemul de acoperiș verde cu reținere de apă, special concepută pentru a maximaliza retenția precipitațiilor, se pot amenaja pe acoperişurile construcţiilor situate în cele mai diferite zone ale pământului, sub diverse condiţii extreme de temperaturi și de climă.
Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dvs.
Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.
Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.
Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dvs. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.