office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236

SOLUŢII - PERETE VERDE

perete-verde
PERETE VERDE
CARACTERISTICI
Grădini verticale cu o diversitate mare de specii de plante cu un efect peisagistic, n diferite spații publice, pe pereții exteriori sau n interior.
SPECIFICATII TEHNICE
WEIGHT:
n/a kg/m
LAYER HEIGHT:
n/a mm
VEGETATION FORM:
decorative, cățărătoare
WATER RETENTION:
n/a %
ECOLOGICAL VALUE:
MAINTENANCE COST:
COST FACTOR:
MAI MULTE DETALII >

DESCRIERE

      Grădini verticale, pereţi acoperite de vegetaţie pot fi executate atât în exterior cât și în interiorul clădirii, în diferite dimensiuni şi variante, în funcție de tehnologia folosită, pereții verzi pot fi fixate de perete, de sine stătătoare, în module cu plante atașate de perete, în funcție de posibilitățile arhitecturale concrete, de amplasamentul peretelui țintă, de materialul din care este construit, şi posibilitățile financiare. Popularitatea lor a crescut exponențial în ultimii ani, fiind construite mai des în spaţii publice al unor instituţii şi corporaţii, aducând natura în incinta clădirilor şi readucând la viaţă spaţiile neutilizate.
Cod de validare
TRIMITE
      Grădinile verticale, pereți cu vegetație cu o diversitate mare de specii de plante cu un efect peisagistic, pot fi create în diferite spații publice, pe pereții exteriori sau interiori sau de sine stătătoare.
Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dvs. 
Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.
Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.
Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dvs. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.