office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236

SOLUŢII - ACOPERIŞ ULTRAUŞOR

acoperis-ultrausor
ACOPERIŞ ULTRAUŞOR
CARACTERISTICI
Sistem de acoperiș verde extensiv ultraușor, conceput pe orice suprafață de structură ușoară.
SPECIFICATII TEHNICE
WEIGHT:
50 kg/mē sau 0.5 KN/mē
LAYER HEIGHT:
50 mm
VEGETATION FORM:
Mușchi/Sedum
WATER RETENTION:
40-50 %
ECOLOGICAL VALUE:
MAINTENANCE COST:
COST FACTOR:
MAI MULTE DETALII >

DESCRIERE

      Acoperişurile verzi extensive ultrauşoare sunt o modalitate eficientă de a aduce natura în oraşe prin transformarea spaţiilor urbane, acoperişurilor convenționale în nişte sfere biologice, naturale care printr-o amenajare cu diverse plante ne încântă privirea şi ne aduce beneficii atât ecologice cât şi economice. Prin soluţii tehnice simple şi ieftine existente cu folosirea materialelor care provin din regiunea noastră se pot realiza pentru orice tip de acoperiş o amenajare, o zonă cu vegetaţie, chiar şi pe orice tip de suprafaţă de structură uşoară, indiferent de materialul din care este construit şi se pot adapta şi pe suprafeţe cu înclinații de până la 60°. Aceste acoperişuri verzi extensive nu necesită întreținere în mod special, vegetația odată maturizată se autosusține, minimizând lucrările de mentenanţă.

PRODUSE ALOCATE

Cod de validare
TRIMITE
       Un sistem de acoperiș verde extensiv ultraușor, conceput pe orice suprafață de structură ușoară. Se pot realiza pentru orice tip de acoperiş o amenajare, o zonă cu vegetaţie, chiar şi pe orice tip de suprafaţă de structură uşoară, indiferent de materialul din care este construit fiind o modalitate eficientă de a aduce natura în oraşe.  
Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dvs.
Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.
Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.
Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dvs. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.