office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236

SOLUŢII - ACOPERIŞ TIP PEISAJ

acoperis-tip-peisaj
ACOPERIŞ TIP PEISAJ
CARACTERISTICI
Acoperiş verde intensiv cu valoare decorativă mare, un parc cu toate elementele unei amenajări peisagistice.
SPECIFICATII TEHNICE
WEIGHT:
700-1.300 kg/mē sau 7.0-13.0 KN/mē
LAYER HEIGHT:
400-1.000 mm
VEGETATION FORM:
perene, flori, arbuşti, copaci
WATER RETENTION:
95-99 %
ECOLOGICAL VALUE:
MAINTENANCE COST:
COST FACTOR:
MAI MULTE DETALII >

DESCRIERE

      Un parc amenajat pe acoperişul unei clădiri având rolul de a crea un spaţiu de recreere, relaxare și chiar şi de agrement este realizabilă prin tehnologia construirii unui acoperiș verde tip peisaj, în special cea de tip intensiv cu orice elemente asemănătoare a unui parc de la nivelul solului, inclusiv copaci, cu înălțimi până la 7 m, iazuri populate cu pești, stânci ornamentale cu vegetație, diferite flori și ierburi, mobiler de grădină, pergole, balansoare. Fiind vorba de sisteme cu o greutate pe suprafață mare, aceste construcţii, proiecte de structuri noi sau existente trebuie să se încadreze în anumite condiții tehnice și legale imperative pentru siguranța construcției, după care se poate începe amenajările peisagistice.

PRODUSE ALOCATE

Cod de validare
TRIMITE
      Un acoperiş verde intensiv cu valoare decorativă mare, un parc cu toate elementele unei amenajări peisagistice se poate realiza pe structuri care suportă greutăți pe suprafețe mari.
 Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dvs.
Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.
Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.
Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dvs. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.