office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236

SOLUŢII - ACOPERIŞ TIP GRĂDINĂ

acoperis-tip-gradina
ACOPERIŞ TIP GRĂDINĂ
CARACTERISTICI
Acoperişuri verzi, grădini adevărate cu o vegetaţie bogată, gazon, tufe, arbuşti fructiferi, zarzavaturi.
SPECIFICATII TEHNICE
WEIGHT:
320-680 kg/m≤ sau 3.2-6.8 KN/m≤
LAYER HEIGHT:
260-600 mm
VEGETATION FORM:
legumicole, arbuşti fructiferi
WATER RETENTION:
70-95 %
ECOLOGICAL VALUE:
MAINTENANCE COST:
COST FACTOR:
MAI MULTE DETALII >

DESCRIERE

      Prin construirea unui acoperiş semiintensiv sau intensiv este realizabilă construcția unei grădini care să ne aducă mai aproape de natură, unde putem amenaja un colţ al recreării, putem planta o vegetaţie bogată, gazon, tufe, arbuşti fructiferi, zarzavaturi, ca într-o adevărată grădină. În condiţia în care microclimatul şi structura de rezistenţă ne permite, acoperişul tip grădină se realizează în funcţie de preferinţe, ţinând cont de particularitățile proiectului clădirii, şi luând în calcul o circulaţie pietonală medie. Acest tip de vegetaţie necesită îngrijire, udare, fertilizare, astfel încât plantele să arate îngrijite în fiecare anotimp.

PRODUSE ALOCATE

Cod de validare
TRIMITE
 Un sistem de acoperiş verde semiintensiv sau intensiv cu amenajarea unei grădini care ne aduce mai aproape de natură, unde putem amenaja un colţ al recreării, putem planta o vegetaţie bogată, gazon, tufe, arbuşti fructiferi, zarzavaturi, ca într-o adevărată grădină.     
Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dvs.
Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.
Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.
Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dvs. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.