office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236

SOLUŢII - ACOPERIŞ ÎNCLINAT

acoperis-inclinat
ACOPERIŞ ÎNCLINAT
CARACTERISTICI
Este un acoperiș verde de tip extensiv, dezvoltat pentru acoperișuri cu structură ușoară, realizate pe suprafețe în pantă, până la 45 grade.
SPECIFICATII TEHNICE
WEIGHT:
100-130 kg/m˛ sau 1.0-1.3 KN/m˛
LAYER HEIGHT:
10-20 cm
VEGETATION FORM:
Muschi, sedum, iarbă
WATER RETENTION:
40-60 %
ECOLOGICAL VALUE:
MAINTENANCE COST:
COST FACTOR:
MAI MULTE DETALII >

DESCRIERE

      Acoperişul verde extensiv uşor se amenajează pe construcţii care au fost concepute pentru a susţine greutăţi mai mici la suprafaţă, din dorinţa de a beneficia de avantajele unei zone ecologice, cu verdeață, putând fi amenajate şi pe clădiri existente, având înclinații de până la 45 grade, se amenajează acoperişuri vii extensive, ușoare, cu specificul şi cantităţii materialelor folosite pentru a se ajunge la greutăţi pe suprafaţă scăzute. Aceste sisteme se montează intr-un timp relativ scurt, ţinând cont de înclinaţiile şi forma acoperişului, adaptat specificului fiecărui clădiri.

PRODUSE ALOCATE

Cod de validare
TRIMITE
       Un acoperiș verde de tip extensiv, dezvoltat pentru acoperișuri cu structură ușoară, se pot realiza pe suprafețe în pantă, până la 45 grade.
Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dvs.
Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.
Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.
Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dvs. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.