office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236

SOLUŢII - ACOPERIŞ BIOSOLAR

acoperis-biosolar
ACOPERIŞ BIOSOLAR
CARACTERISTICI
Un acoperiş verde extensiv n combinaţie cu panouri fotovoltaice este o soluţie cu efecte pozitive asupra mediului și cu multiple beneficii.
SPECIFICATII TEHNICE
WEIGHT:
100-140 kg/m sau 1.0 1.4 KN/m
LAYER HEIGHT:
de la 80 mm
VEGETATION FORM:
Sedum/herbs/grasses
WATER RETENTION:
50 - 60 %
ECOLOGICAL VALUE:
MAINTENANCE COST:
COST FACTOR:
MAI MULTE DETALII >

DESCRIERE

      Există câteva aspecte practice care să ne convingă la combinarea instalării de panouri solare cu amenajarea unui acoperis verde, ecologic, şi anume reducerea semnificativă de consum al energiei electrice şi termice, prin energie verde şi menţinerea temperaturii ambientale favorabile. Întrucât montarea panourilor solare după amenajarea unui acoperiş verde, sau invers, poate fi dificil, o soluție optimă ar fi construcția acoperișului verde extensiv în combinație cu asamblarea panourilor solare, astfel costurile fiind mai reduse la procesul de montaj și mentenanță.

PRODUSE ALOCATE

Cod de validare
TRIMITE
      Un acoperiş verde extensiv în combinaţie cu panouri fotovoltaice, este o soluţie cu efecte pozitive asupra mediului și cu multiple beneficii.
Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dvs.
Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.
Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.
Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dvs. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.