office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236

SOLUŢII - ACOPERIŞ BIODIVERS

acoperis-biodivers
ACOPERIŞ BIODIVERS
CARACTERISTICI
Acoperiș verde cu valoare ecologică ridicată cu o diversitate de specii de plante, flori.
SPECIFICATII TEHNICE
WEIGHT:
100-300 kg/mē sau 1.0-3.0 KN/mē
LAYER HEIGHT:
100-250 mm
VEGETATION FORM:
Sedum, ierburi, flori
WATER RETENTION:
60-90 %
ECOLOGICAL VALUE:
MAINTENANCE COST:
COST FACTOR:
MAI MULTE DETALII >

DESCRIERE

      Un acoperiș verde semiintensiv cu valoare ecologică ridicată caracterizată prin diversitatea mare de specii de floră și faună, constând în mai multe specii de plante și ierburi, plante perene, precum și o mare varietate de sedum. Oferă habitat pentru microorganisme din sol, albine și fluturi. În condiţia în care microclimatul şi structura de rezistenţă ne permite, acoperişul verde tip natură se realizează în funcţie de preferinţe, ţinând cont de particularitățile proiectului clădirii. Este un sistem de acoperiş viu cu proprietatea de a reţine cât mai multă apă în substrat pentru supravieţuirea plantelor, astfel umiditatea ridicată asigură traiul pentru o mai mare varietate de vegetaţie ceea ce creşte valoarea ecologică.

PRODUSE ALOCATE

Cod de validare
TRIMITE
       Se pot amenaja acoperișuri verzi cu valoare ecologică ridicată cu o diversitate mare de specii de floră și faună, cu o multitudine de specii de plante și flori.
Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dvs.
Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.
Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.
Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dvs. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.