office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236

SOLUŢII - ACOPERIŞ-ACCES PUBLIC

acoperis-acces-public
ACOPERIŞ-ACCES PUBLIC
CARACTERISTICI
Sunt acoperişuri verzi deasupra la construcţii subterane, pasaje, garaje, pe care se pot amenaja zone cu acces pietonal, parc, teren de joacă, zonă de plimbare.
SPECIFICATII TEHNICE
WEIGHT:
până la 1000 kg/m˛
LAYER HEIGHT:
120 mm – peste 550 mm
VEGETATION FORM:
Gazon, ierburi, flori, arbuşti
WATER RETENTION:
cca. 25-50%
ECOLOGICAL VALUE:
MAINTENANCE COST:
COST FACTOR:
MAI MULTE DETALII >

DESCRIERE

      Dacă sa stabilit că structura de rezistență a acoperișului unuei construcții subterane poate suporta sarcini de greutăți mai mari, cum ar fi circulație pietonală intensă sau autoturisme, printre căile de acces definite pentru vehicule sau printre zone cu acces pietonal se pot realiza zone verzi, cu gazon, plante, arbuști. În unele cazuri se pot amenaja parc, teren de joacă, teren de sport, spaţiu expoziţional. Şi la aceste tipuri de acoperiş, în cazul construcțiilor existente, se va realiza un studiu privind structura de rezistență și portanța elementelor acoperișului, după care se începe realizarea acoperişului verde, amenajarea peisagistică. Iar la construcţii noi se va ţine cont de sarcinile mărite încă din faza de proiectare.

PRODUSE ALOCATE

Cod de validare
TRIMITE
       Acoperiș cu pavaje pentru vehicule sau pentru acces pietonal, pot fi amenajate peste construcţii subterane, pasaje, garaje, deasupra la care se pot amenaja zone cu acces pietonal, parc, teren de joacă, zone de plimbare.
Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dvs.
Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.
Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.
Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dvs. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.