Odu Garden srl
Landscape design/ Amenajari spatii verzi/ Zoldovezettervezes es kivitelezes

Targu Mures Str. Cisnadiei nr. 2
Tel: 0040744556594 Fax 0214043727
Public up to date photoalbum :
http://picasaweb.google.com/OduGardenCenter/
office@odu.ro
Firma noastra activează din 2003 pe piața românească de amenajări de spații verzi ( incluzând toată paleta de elemente peisagistice),importul si distribuția de arbusti ornamentali si flori (ultimele doua doar pe baza de precomanda ferma , respectiv pentru proiectele in derulare).

Suntem un grup de profesioniști care iubesc natura și consideră că fiecare spațiu verde nou este o provocare prin care dorința de a realiza un mediu armonios, liniștitor poate să creeze o oază de verdeață în cenușiul stresului cotidian. Indiferent dacă este vorba de un parc public, grădină sau simbioza unor plante dintr-o jardinieră mică, considerăm că îmbinarea aspectului estetic, armonios cu utilul ne reprezintă. Plantele ornamentale din oferta noastră ajung prin diferite canale de distribuție în toată Europa.


Servicii si produse care ar putea să vă intereseze în dezvoltarea proiectelor actuale :


 1. Amenajarea interioară a spațiilor prin aranjamente florale, plante solitare cu valoare decorativă mare,
  Îmbinând doleanțele clienților cu:
  - bugetul alocat amenajării respective
  - nevoia de umiditate, lumină respectiv spațiu a fiecărei plante in parte,
  - designul interior al spațiului, mobilierului, destinatia obiectivului de amenajat
  realizăm amenajări cu plante, care creează o atmosferă placută
  Plantele pot fi de dimensiuni cuprinse între câțiva cm si 15 m, specii mai rare sau mai comune, în funcție de cele amintite mai sus. Valoarea lor decorativă este accentuată și prin alegerea unui ghiveci potrivit ca formă, mărime, culoare.

 2. Proiectarea 3D animat, amenajarea peisagistică a spatiilor verzi la cheie (turn key projects)
  Toate elementele de peisagistică pot fi incluse în proiectele aflate în lucru, incluzând grădini alpine, grădini japoneze, lacuri, pârăuri, cascade, fântâni arteziene, graduri vii, rondouri de flori, grădini uscate, terase, acoperișuri verzi intensive si extensive, copaci mari pe aliniamente, plante solitare mari, stabilizări de taluzuri în mod eficient si aspectuos, instalatii automatizate de irigatie.


 1. Prin folosirea materialului săditor de calitate superioară, inclusiv plante/copaci/ conifere de marimi extra ( 5-15 m înălțime ) și a rulourilor de gazon putem crea în timp scurt spații verzi care să arate ca și cum ar fi fost realizate cu mulți ani în urmă.
  -

 2. Armonizarea aspectului unor obiective industriale cu mediul înconjurător prin realizarea a unui ecran verde din gard viu menit sa apere de poluarea fonica, chimică , sau adaptarea acoperisurilor cladirilor la instalarea unor acoperisuri verzi ecologice si integratoare in peisajul înconjurător.

 3. Putem realiza fântâni arteziene complexe cu jocuri de apă automatizate, cu tipul și durata diferitelor elemente (diferite jeturi de apă: tip vulcan, caliciu, glob de apa etc) prepogramabile, inclusiv iluminări perimetrale cu generetoare de culori.-
 4. Realizăm parcari ecologice acoperite de iarba ( cu grilaje de plastic rezistente la peste 20 t/mp ) poteci, platforme rustice din pietre naturale, bănci si mese din pietre naturale.

 5. Realizăm acoperișuri verzi intensive si extensive – incluzând hidroizolatia, sistemul de drenaj, sisteme de fixare copaci, vegetatia. Am realizat primul sistem de acoperis verde intensiv din România pe o suprafata de 3500 mp la complexul rezidential Liziera Bucuresti

 6. Proiectam, realizam terenuri de joacă publice care corespund normelor de securitate ale standardelor EU, având certificat de conformitate EN1176.

 7. Asiguram întreținerea și maintenanta „ tip full casco ” a spatiilor verzi - in clipa de față avem grija de cca 40.000 mp de spatii verzi complexe.


Lucrările noastre, plantele înglobate sunt garantate 100 % pe durata perioadei în care sunt îngrijite de firma noastră pe bază de contract.

Putem să vă prezentăm referinte de cca 143.500 mp de spatii verzi realizate in ultimii 9 ani.


Vă putem asigura că din punct de vedere al poziției pe piată, prețurile noastre sunt competitive.

Atuul nostru de valoare cel mai mare ar fi înalta responsabilitate și standardul ridicat de calitate a lucrărilor efectuate, precum si flexibilitataea cea ce ne permite ca in aproape orice condiții să putem respecta angajamentele si termenele.


Câteva poze de referință despre lucrările în curs de derulare sau recent finalizate puteți vizualiza la http://picasaweb.google.com/OduGardenCenter/