office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236

LOCUINȚE CREATIVE ÎN AMSTERDAM

LOCUINȚE CREATIVE ÎN AMSTERDAM
    O frumoasă zonă rezidențială cu clădiri moderne dă imaginea creativă, modernă orașului Amsterdam, care este caracterizată și prin idei noi scânteietoare. 
    Locuința rezidențială creativă având forma de acoperiș ondulată se află în zona inspirantă Funenpark unde peisajul și parcul au fost proiectate de landLAB.
    Noul bloc de locuințe este situată în estul Amsterdamului, într-o fostă zonă industrială, care în cadrul unui concept de dezvoltare al anilor trecuți planifică 500 de locuințe noi în această zonă. Echipa din NL Architects și-a imaginat 10 locuințe în total, fiecare cu propriul acoperiș terasă, făcând parte dintr-un complex de clădiri. Astfel acoperișul ondulat dă posibilitatea clădirilor de a avea un aspect unic, în timp ce îi acordă o imagine de exterior compact.
LOCUINȚE CREATIVE ÎN AMSTERDAM

    Unitatea de complex numit Fyn Blok K, va fi compusă din clădiri de diferite înălțimi, de 9 - 18 metri.
    La nivelul trei al locuinței găsim în raport egal, 50% construcție și 50% acoperiș terasă - amenajare de gădină.
Acoperișul verde prin structura sa și cu variațiile de înălțimi ale clădirii are o imagine complet unică. Scopul clădirii este să asigure o zonă de locuit social și privat unic.
    Vă invităm la o tură de bicicletă virtuală în această zonă impresionantă!

CERERE OFERTA
Cod de validare
TRIMITE
   Un bloc de locuințe cu acoperiș terasă verde, a fost concepută în estul Amsterdamului cu forma acoperișului ondulat, cu vegetație de grădină, cu zone de terase, care îi acordă un aspect unic. 
În meniul Noutăți vă sunt prezentate câteva dintre noutățile apărute recent pe plan mondial sau local, despre acoperișuri verzi, terase verzi, amenajări de spații cu vegetație, ca și un punct de informare pentru cei interesați în domeniu sau iubitori de aceste creații frumoase de peisagistică.
Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dvs. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj. Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii. Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dvs. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.