office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236

GRĂDINIȚĂ VIETNAMEZĂ PENTRU VIITOR

GRĂDINIȚĂ VIETNAMEZĂ PENTRU VIITOR
    Grădinița viitorului cu acoperiș verde biosolar, Farming Kindergarten, se extinde pe 3 800 metri pătrați în Vietnam.
    Grădinița agricolă a fost proiectată de Vo Trong Nghia Architects, care în cadrul unui proiect arhitectural deosebit încearcă să redea cunoștințele oamenilor.
Vietnamul aparține țărilor care se ocupă istoric de agricultură, unde atitudinea oamenilor față de natură se schimbă rapid. 
    Grădinița contemporană Biên Hòa din Dong Nai este în căutarea de a sprijini două activități foarte importante: învățarea și producția de alimente.
GRĂDINIȚĂ VIETNAMEZĂ PENTRU VIITOR

    Grădinița se află lângă o fabrică imensă, unde lucrează părinții copiilor de la această grădniță, în număr de 500 de copii. 
În scopul de a aprofunda relațiile cu mediul și natura, grădinița are un acoperiș verde coerent, cu un loc de joacă pentru copii, conceput ca copii să câștige și experiență agricolă în acele spații experimentale în care se cultivă cinci legume diferite la 200 mp.
    Scopul clădirii este să maximizeze pătrunderea luminii și al aerului curat, grădinița modernă este izolată cu un acoperiș verde și fațada verde umbrește spațiile interioare.
    Se utilizează panouri solare ca încălzitoare de apă și apele uzate reciclate se folosesc la fabrica alăturată pentru irigații și clătirea toaletei. Apar toate funcțiile ecologice în scopul de a lua parte la educarea copiilor.

CERERE OFERTA
Cod de validare
TRIMITE
Grădinița agricolă cu acoperiș verde biosolar, a fost concepută pentru aprofundarea relațiilor cu mediul și natura și ca copii să câștige experiență agricolă.    
    În meniul Noutăți vă sunt prezentate câteva dintre noutățile apărute recent pe plan mondial sau local, despre acoperișuri verzi, terase verzi, amenajări de spații cu vegetație, ca și un punct de informare pentru cei interesați în domeniu sau iubitori de aceste creații frumoase de peisagistică.
Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dvs. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.
Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii. Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dvs. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.