office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236

DESIGN INOVATIV DE ŢIGLĂ

DESIGN INOVATIV DE ŢIGLĂ
Design inovativ: ţiglă care totodată este şi ghiveci de flori

     
Pentru dezvoltarea spaţiilor verzi din oraşe un nou design de ţiglă a fost conceput şi adus pe piaţă, care transformă orice spaţiu de acoperiş vechi în acoperiş verde. Designul de acoperiş olandez este acătuit dintr-o multitudine de ţigle mici tip cuib, care se aplică uşor şi la acoperişurile înclinate ale clădirilor vechi.

     Această dezvoltare al firmei Roel de Boer se bazează pe o tehnică destul de simplă, care cu ajutorul unor suporturi în formă de pâlnie poate să ofere un mediu de trai pentru plante. Grădina de acoperiş astfel concepută nu necesită nici irigare, fiindcă acesta este asigurată de ploi, astfel precipitaţiile se readuc în ciclul lor natural şi nici sistemul de canalizare nu este suprasolicitat.
DESIGN INOVATIV DE ŢIGLĂ

     Și această inovație tinde să sublinieze că acoperişurile verzi au mai multe avantaje, în afară de faptul că oferă o privelişte frumoasă, ele sunt şi o soluţie ecologică. Vara răcesc acoperişul, iar în timp de iarnă păstrează căldura. Acoperişurile verzi captează o mare parte din particulele dăunătoare din aerul oraşelor, măresc cantitatea de oxigen al aerului şi oferă un mediu de viaţă pentru comunităţi diverse de floră şi faună din ce în ce mai marginalizate din oraşe.

Sursă: http://roeldeboer.com/
CERERE OFERTA
Cod de validare
TRIMITE
Un nou design de ţiglă a fost conceput şi adus pe piaţă de firma Roel de Boer din Olanda, care se aplică uşor şi la acoperişurile înclinate ale clădirilor vechi, astfel aceste acoperişuri au multiplele avantajele ale acoperişurilor verzi.
În meniul Noutăți vă sunt prezentate câteva dintre noutățile apărute recent pe plan mondial sau local, despre acoperișuri verzi, terase verzi, amenajări de spații cu vegetație, ca și un punct de informare pentru cei interesați în domeniu sau iubitori de aceste creații frumoase de peisagistică. Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dvs. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj. Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii. Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dvs. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.