office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236

CONGRES INTERNAȚIONAL ACOPERIŞ VERDE

CONGRES INTERNAȚIONAL ACOPERIŞ VERDE
     Al 4-lea Congres Internațional de Acoperiș Verde a fost ținut în data de 20-21 Aprilie 2015. 
Unde găsim zone de natură în oraș? Întrebarea care este tot mai des pusă de experți în construcții din întreaga lume care se confruntă cu provocările de densificare urbană.
    Sub motto-ul "Exploră Natura pe Acoperișuri" au fost prezentate, discutate și învățate soluții de succes pentru o dezvoltare urbană sustenabilă și tehnologii practice de Acoperiș Verde, precum și cele mai recente realizări în domeniul științei și tehnologiei.
Programul congresului a avut un stil interactiv distinct cu seminarii și workshopuri.
  Experți autorizați în acoperișuri verzi, designeri, arhitecți peisagiști, contractori peisagiști, experți în horticultură și delegați ai autorităților locale au împărtășit cunoștințe și au răspuns la întrebări și interogări în workshopuri orientate spre practică.
Congresul a fost ținut în limbile Engleză și Turcă (traducere simultană).
Congresul, susținut de Asociația Internațională Acoperișuri Verzi (IGRA), a avut loc la Raffles Hotel (Zorlu Center) din Istanbul, Turcia.
CONGRES INTERNAȚIONAL ACOPERIŞ VERDE

     Cine s-a alăturat nouă a avut parte de un program de nivel superior, la Congresul din Zorlu Center cu cele 72.000 m² de spații verzi pe diferite nivele.
    Audiența țintă la acest congres este toată lumea a căror profesie le aduce în contact cu Acoperișuri verzi și care doresc să învețe despre cele mai recente tehnologii legate de acest domeniu. Aceasta include arhitecți, instalatori, arhitecți peisagiști, proiectanți, reprezentanți ai autorităților locale și agențiilor de mediu, investitori și producători.

  Al 4-lea Congres Internațional de Acoperiș Verde s-a încheiat recent, cu un succes remarcabil: 500 de participanți din 35 de țări, proiecte superlative de Acoperiș Verde, prezentatori de primă clasă și o atmosferă colegială internațională ceea ce a contribuit la evidențierea Congresului.

CERERE OFERTA
Cod de validare
TRIMITE
Un program de nivel superior s-a ținut în cadrul Congresului Internațional de acoperișuri verzi din Istambul.
În meniul Noutăți vă sunt prezentate câteva dintre noutățile apărute recent pe plan mondial sau local, despre acoperișuri verzi, terase verzi, amenajări de spații cu vegetație, ca și un punct de informare pentru cei interesați în domeniu sau iubitori de aceste creații frumoase de peisagistică.      
Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dvs. 
Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.
      Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.
      Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dvs. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.