office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236

CEL MAI MARE ACOPERIS VERDE SEMICILINDRIC DIN EUROPA DE EST

CEL MAI MARE ACOPERIS VERDE SEMICILINDRIC DIN EUROPA DE EST
    Acoperișul verde ultraușor în formă semicilindrică din Comănești / Centrul de Agrement Trotuș / România a fost finalizat în Noiembrie 2015.
Acesta a fost una dintre cele mai dificile proiecte realizate într-un timp record de către experții noștri tehnici pe o suprafață de 3200 m².
Soluția de structură ultraușoară include elemente de stabilizare - elemente anti-alunecare și vegetație specială consolidată / mix de Sedum / covor .
CEL MAI MARE ACOPERIS VERDE SEMICILINDRIC DIN EUROPA DE EST

Execuția lucrării a durat 45 de zile, incluzând hidroizolarea acoperișului  cu materiale de top (Bauder) și întreaga lucrare de instalare a acoperisului verde (elemente de stratificatie acoperis verde Bauder).
CEL MAI MARE ACOPERIS VERDE SEMICILINDRIC DIN EUROPA DE EST

În această primăvară am început lucrările de întreținere, cu scopul de a ajuta întregul acoperiș verde pentru a se dezvolta în mod corespunzător și după cum se poate vedea pe imagini acesta se dezvoltă bine, vegetația se acomodează, apar specii indigene, păsări, și acoperișul începe să se transforme într-un acoperiș biodivers ultraușor.
CEL MAI MARE ACOPERIS VERDE SEMICILINDRIC DIN EUROPA DE EST

Această clădire grandioasă cu acoperișul lui verde extensiv este oarecum unică în Europe de Est.
CERERE OFERTA
Cod de validare
TRIMITE
Acoperișul verde ultraușor în formă semicilindrică din Comănești / Centrul de Agrement Trotuș a fost una dintre cele mai dificile proiecte realizate într-un timp record de către experții noștri tehnici pe o suprafață de 3200 m². Această clădire grandioasă cu acoperișul lui verde extensiv este oarecum unică în Europe de Est.
În meniul Noutăți vă sunt prezentate câteva dintre noutățile apărute recent pe plan mondial sau local, despre acoperișuri verzi, terase verzi, amenajări de spații cu vegetație, ca și un punct de informare pentru cei interesați în domeniu sau iubitori de aceste creații frumoase de peisagistică. Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dvs. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj. Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii. Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dvs. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.