office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236

AM LANSAT SITE-UL NOU ODÚ

AM LANSAT SITE-UL NOU ODÚ
    Acest site dorește să ofere informații de specialitate atât arhitecților, antreprenorilor de construcții cât și dezvoltatorilor imobiliari care preferă soluții naturale, știind că soluțiile verzi oferă foarte multe avantaje care se pot traduce în economii de costuri de exploatare sau profituri rapide prin vinderea/închirierea rapidă a clădirilor care au în componență terase verzi.
Acest site nu oferă doar informații ci vă ajută să vă clarificați nevoile reale astfel ca să vă putem deveni un partener în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dvs. asigurându-vă execuție rapidă "la cheie".

CERERE OFERTA
Cod de validare
TRIMITE
    Siteul nostru vă ajută cu informații de specialitate despre acoperișuri verzi, terase verzi, amenajări peisagistice, ajutându-vă în clarificarea nevoilor pentru proiectul Dumneavoastră.     
Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dvs. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.
Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.
Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dvs. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.