office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236

8 CASE CU ACOPERIȘ VERDE ÎN SUEDIA

8 CASE CU ACOPERIȘ VERDE ÎN SUEDIA
    În Gothenburg, Suedia au fost construite 8 case unice cu acoperiș verde în cadrul proiectului ”Arlevagen”. Planul și construcția au fost realizate de către firma de construcții Helhetshus.
    Împrejurimile clădirilor sunt foarte ”verzi”, fiind înconjurați cu copaci înalți de stejar, iar în apropiere se află și lacul Sävelången.
8 CASE CU ACOPERIȘ VERDE ÎN SUEDIA

    Cele 8 case sunt situate la marginea unui deal. Fiecare casă oferă o priveliște frumoasă. Situați în direcția de sud-vest, astfel pot profita cât de mult posibil de lumina soarelui. Casele au formă de bumerang, și fiecare casă este pe jumătete susținută de piloni.

Sursa: http://kp.hu/8-darab-zoldtetos-haz-svedorszagban/
CERERE OFERTA
Cod de validare
TRIMITE
8 case unice cu acoperiș verde au fost construite în Gothenburg, Suedia de către firma de construcții Helhetshus. Fiecare casă oferă o priveliște frumoasă, situați la marginea unui deal și lângă lacul Sävelången.
În meniul Noutăți vă sunt prezentate câteva dintre noutățile apărute recent pe plan mondial sau local, despre acoperișuri verzi, terase verzi, amenajări de spații cu vegetație, ca și un punct de informare pentru cei interesați în domeniu sau iubitori de aceste creații frumoase de peisagistică. Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dvs. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj. Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii. Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dvs. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.