office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236
PRODUSE BAUDER LA PRET DE DISTRIBUITOR - HIDROIZOLATII SI TERMOIZOLATII
PRODUSE BAUDER LA PRET DE DISTRIBUITOR - HIDROIZOLATII SI TERMOIZOLATII
Va putem livra toate produsele Bauder la pret de dealer. Livrare gratuita si discounturi in functie de cantitatea comandata, tipul de produs comandat.
Comenzi pe  e-mail: office (at) odu.ro sau prin meniul de contact

Lista de preturi de catalog poate fi descarcat de aici

Membrane bituminoase
Cerinţele pentru fiecare construcţie de acoperiş corectă sunt complexe. Calitatea şi execuţia materialelor utilizate decide semnificativ asupra duratei de viaţă a structurii întregului acoperiş. Diferitele componente de sistem Bauder pot fi între ele combinate: membranele termosudabile convenţionale cu membranele gama BauderTHERM sau cu membranele a sistemului autoadeziv la rece BauderTEC, împreună cu elementul termoizolant ales de dumneavoastră.
Barieră de vapori
Pentru a împiedica pătrunderea umezelii în părţile constructive, trebuie ca o barieră de vapori să excludă în mod sigur orice difuzie de la interior. În mod sigur şi cu economie de timp sunt membranele Bauder­THERM DS 1 DUO şi BauderTHERM DS 2. Benzile Therm din bitum cu activare rapidă scurtează semnificativ timpul de aplicare şi face posibilă o montare rapidă a termoizolaţiei - fără adeziv suplimentar. La construcţiile cu tablă trapezoidală şi din lemn conving barierele de vapori autoadezive la rece BauderTEC KSD DUO respectiv BauderTEC DBR ca barieră de vapori cu reducere de propagare a focului prin timpul de aplicare redus fără arzător.
PRODUSE BAUDER LA PRET DE DISTRIBUITOR - HIDROIZOLATII SI TERMOIZOLATII

Primul strat de hidroizolaţie
Pentru o siguranţă durabilă au grijă robustele membrane termosudabile BauderFLEX cu bitum elastomer sau cele cu aplicare rapidă BauderTHERM UL 50. Mulţumită excelentului comportament la rece şi stabilităţii ridicate la cald rezistă ambelele la solicitări ridicate - sigur peste decenii. Primul strat va fi montat pe un strat suport sensibil la temperatură precum plăci din polistiren expandat, o lipire la cald nu poate fi vorba. Aici membrana hidroizolatoare autoadezivă la rece BauderTEC KSA DUO respectiv BauderTEC KSA este soluţia optimă.
Strat de închidere
Stratul de închidere trebuie să reziste la vânt şi vreme. Membranele de înaltă calitate precum BauderKARAT stabilesc standarde, care depăşesc de departe cerinţele DIN. Dacă cerinţele tehnice contra incendiilor nu permit folosirea arzătorului, atunci se pretează membranele autoadezive la rece. Pentru acoperişurile verzi trebuie ca execușia să se realizeze cu membrane termosudabile cu bitum special rezistent la străpungerea rădăcinilor. 
PRODUSE BAUDER LA PRET DE DISTRIBUITOR - HIDROIZOLATII SI TERMOIZOLATII

Membrane de acoperiş din material plastic
Acoperişurile uşoare în construcţia de hale industriale sunt hidroizolate de cele mai multe ori cu membrane de acoperiş din materiale plastic. Precum în cazul hidroizolaţiile bituminoase este valabil şi aici: Calitatea sistemului utilizat este ceea ce contează.
BauderTHERMOPLAN
BauderTHERMOPLAN este un sistem de hidroizolaţie modern din clasa de top din FPO-PP. El stabileşte standarde în domeniii precum siguranţa, uşurinţa de montaj şi longevitate, şi dovedită în practică de câţiva ani. În fabrica din Schwepnitz se produc membranele de acoperiş inovative şi de înaltă calitate conform celui mai nou stadiu al tehnicii: cu calitatea dovedită şi competenţa Bauder.
BauderTHERMOFIN
Membranele de acoperiş BauderTHERMOFIN se pretează atât pentru sistemul fixat mecanic precum pentru aplicare prin încărcare cu pietriş. Aceste membrane sunt sudabile sigur şi simplu într-un interval de temperatură mare. Proprietăţile ecologice sunt excelente datorită materialele de bază FPO-PP: Membranele nu conţin plastifianţi, metale grele, clor sau alţi halogeni.
PRODUSE BAUDER LA PRET DE DISTRIBUITOR - HIDROIZOLATII SI TERMOIZOLATII

BauderTHERMOFOL
La hidroizolaţia acoperişului uşor în construcţiile industriale şi de hale sunt adesea îndeplinite numai cerinţe simple până la medii. Bauder oferă pentru acesta soluţii de sistem multiple pe bază de PVC-P. Hidroizolaţia într-un singur strat cu BauderTHERMOFOL îndeplineşte toate cerinţele standard curente şi face posibilă o aplicare sigură la construcţiile noi, dar şi la renovări.
Termoizolaţie cu BauderPIR
BauderPIR este o spumă poliuretanică dură dezvoltată cu indice PIR ridicat şi prin aceasta cu proprietăţi îmbunătăţite. Este materialul termoizolant cu capacitatea de transfer termică cea mai scăzută şi deja îndeplineşte cu grosimi mici cerinţele ordonanţei privind economisirea energiei. Termoizolaţiie din BauderPIR se evidenţiază prin rezistenţă termică ridicată şi stabilitate dimensională bună. BauderPir este rezistent la bitum fierbinte şi poate fi izolat cu membrane bituminoase. BauderPIR nu putezeşte, este rezistentă la mucegai şi ciuperci, inodoră şi  fiziologică este fără îndoială de luat în considerare pentru viitoarele utilizările tehnice în construcţii.
Cod de validare
TRIMITE