office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236
ACCESORII - CUTII CONTROL
ACCESORII - CUTII CONTROL
Cutie control
    Drenajul tuturor tipurilor de acoperiș verde trebuie asigurat constant și în condiții de siguranță totală, indiferent de condițiile meteorologice acute. Acesta poate fi asigurată prin verificarea și curățirea sistemului de drenaj și scurgere prin montarea cutiilor de control la toate gurile de evacuare din structura acoperișului ecologic. Acestea asigură acces pentru operațiile de verificare și control la sistemul de scurgere și drenaj. Cutiile de control se montează în substrat, înălțimea fiind ajustată, conform grosimii structurii acoperișului verde, cu elemente de etajare disponibile fiecărui model. Se confecționează din aluminiu, aluminiu îmbrăcat în PVC, fiind imperativă rezistența la coroziune și la presiunile la care sunt supuse. Exemplu:

Bauder Kontrollschacht ALU 250 – cutie control 250

Material Aluminiu
Dimensiuni 250 x 250 mm
Înălţime 100 mm
Culoare Aluminiu alb
Greutate 950 gr
Număr articol 7438 1000
ACCESORII - CUTII CONTROL
Element de etajare

Aufstockelement 50 – element de etajare 50

Material Aluminiu
Dimensiuni 250 x 250 mm
Înălţime 50 mm
Culoare Aluminiu alb
Greutate 250 gr
Număr articol 7438 1005
ACCESORII - CUTII CONTROL
Element de etajare

Aufstockelement 100 – element de etajare 100

Material Aluminiu
Dimensiuni 250 x 250 mm
Înălţime 100 mm
Culoare Aluminiu alb
Greutate 450 gr
Număr articol 7438 1010
ACCESORII - CUTII CONTROL
Cutie control Bauder ALU 400

Bauder Kontrollschacht ALU 400 – cutie control 400

Material Aluminiu
Dimensiuni 400 x 400 mm
Înălţime 120 mm
Culoare Portocaliu
Greutate 2450 gr
Număr articol 7439 0000


Cod de validare
TRIMITE
      Încă din faza de proiectare a oricărei construcții ecologice realizat pe terase sau acoperișuri, vă putem asigura tot sprijinul nostru pentru alegerea sistemelor adecvate investiției, în raport cu bugetul și posibilitățile constructive. Drenajul tuturor tipurilor de acoperiș verde poate fi asigurată prin verificarea și curățirea sistemului de drenaj și scurgere prin montarea cutiilor de control la toate gurile de evacuare din structura acoperișului ecologic. Acestea asigură acces pentru operațiile de verificare și control la sistemul de scurgere și drenaj.
Producătorii ale căror materiale se vor folosi la amenajarea acoperișului verde sunt recunoscute pe plan internațional, dar și local, iar echipa noastră, având deja proiecte comune finalizate, cu rezultate atât fiabile cât și spectaculoase vă poate realiza montarea și întreținerea tuturor acestor componente. Prin noi, calitatea elementelor constructive din cadrul amenajării acoperișurilor ecologice este dublată de profesionalismul factorului uman, calificat și nu în ultimul rând, experimentat în utilizarea și întreținerea tuturor componentelor utilizate la construcție.
Aceasta poate fi hală industrială proiectată cu acoperiș verde cu vegetatație extensivă, sau clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau un centru comercial cu parcare si acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii. Competența echipei vă asigură ca toate produsele utilizate în cadrul proiectului să fie compatibile și ca rezultatul să fie un tot unitar.