office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236

DE CE ACOPERIŞ VERDE?

Cod de validare
TRIMITE
     Cu o experienţă vastă în proiectarea şi amenajarea acoperişurilor verzi vă stăm la dispoziţie cu consultanță de specialitate în realizarea acoperişurilor şi teraselor verzi, încă din faza de proiectare ca Dumneavostră să beneficiați de soluțiile optime pentru fiecare proiect de acoperiș verde.

Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.
Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dvs. Aceste acoperişuri cu multiple avantaje ecologice, avantaje de mediu, financiare şi practice pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, unde construcţia permite, se pot realiza parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.