office@odu.ro
  Tel: 0040 744 556 594 Fax: 0365 882 236

LACURI ORNAMENTALE ȘI CASCADE

LACURI ORNAMENTALE ȘI CASCADE
    Lacurile ornamentale sunt adevărate oaze de recreere, care vă poate transforma curtea dumneavoastră într-un peisaj absolut încântător.
    Aceste lacuri pot avea dimensiuni diferite, ornate cu multe flori, cu diferite plante ornamentale la margine, cu o cascadă, sau un curs de apă, sau chiar fântână arteziană.

LACURI ORNAMENTALE ȘI CASCADE

    Se pot amenaja lacuri adevărate, peste care se întind zone cu nuferi de diferite culori, și cu multe flori și plante de margine de lac, cu pești aurii Koi prietenoși cu oamenii.
LACURI ORNAMENTALE ȘI CASCADE

    Aceste amenajări peisagistice pot fi proiectate astfel să aibă o biodiversitate cât mai mare a plantelor, și a altor elemente de peisaj (stânci, grohotișuri, trunchiuri, rădăcini de copaci "doborâți de vânt"), astfel încât să ofere o frumusețe armonioasă care încântă sufletul.
LACURI ORNAMENTALE ȘI CASCADE

    La o asemenea frumusețe de lac ornamental, trebuie luate în considerare nu numai cheltuielile construcției, dar și cele de întreținere care cu o proiectare adecvată pot fi substanțial micșorate. 
    Un astfel de lac, proiectat și realizat corect, vă va ajuta să mențineti eforturile întreținerii la nivel rezonabil și să vă puteți bucura pe deplin, in fiecare moment de realizarea Dumneavoastră. Va deveni un ecosistem care se autosusține fără intervenția majoră și regulată a omului.
LACURI ORNAMENTALE ȘI CASCADE

    Tehnica de astăzi ne oferă resursele realizării în timp scurt a celor mai complexe amenajări. Aceste lucrări peisagistice contribuie la ridicarea calității vieții. Nici un ban nu este cheltuit degeaba dacă aceasta contribuie la realizarea unor zone verzi care ne fac mediul de viață mai plăcut, sănătos, ferit de poluare, cât mai biodivers. 
LACURI ORNAMENTALE ȘI CASCADE

    În ultimul timp numărul cererilor de amenajare a unui lac ornamental sau a unui iaz de grădină a crescut o dată cu necesitatea omului modern de a-și transforma curtea intr-un colț de natură, un loc în care sa-și găsească liniștea și relaxarea.
LACURI ORNAMENTALE ȘI CASCADE

    Vă stăm la dispoziție pentru construcții de lacuri ornamentale, cu o paletă vastă de echipamente și instalații acvatice, combinații de plante de lac, de margine de lac.
  Amenajarea lacurilor ornamentale este realizată de specialiștii noștri, astfel evitați greșelile pe care le fac cei care nu pot privi în ansamblu funcționarea unui lac și cred că prin montarea a 1-2 pompe, filtre chiar scumpe și performante deja e totul funcțional fără a optimiza funcționarea acestor biosisteme. Raportul dintre anumite specii de plante, raportul dintre volumul de apă /suprafața lacului, adâncimile diferitelor zone pot infuența radical funcționalitatea unui lac.
Amenajăm lacuri, cascade, cursuri de apă cu elemente decorative din lemn, piatră, și alte materiale naturale.
LACURI ORNAMENTALE ȘI CASCADE

    Indiferent de locul unde este amenajat o astfel de grădină cu lac ornamental ea va oferi o priveliște liniștitoare și îmbucurătoare celor care o privesc, aducând natura mai aproape de noi.
CERERE OFERTA
Cod de validare
TRIMITE
      Vă stăm la dispoziție în proiectarea și realizarea de lacuri ornamentale de dimensiuni diferite, ornate cu multe flori, cu diferite plante ornamentale la margine, cu o cascadă, sau un curs de apă, sau fântână arteziană, lacuri adevărate, peste care se întind zone cu nuferi de diferite culori, cu pești aurii Koi prietenoși, cu o biodiversitate cât mai mare a plantelor, și a altor elemente de peisaj care să devină un ecosistem autosusținător fără intervenția majoră și regulată a omului. Vă oferim soluții de sistem de amenajări spații verzi adaptate în mod constructiv și flexibil specificului proiectului Dvs. 
Amenajările de spații verzi realizate de firma noastră vă vor ajuta să beneficiați de avantajele prezentate mai sus, având cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare. 
Indiferent dacă doriți un proiect peisagistic incluzând un acoperiș verde intensiv sau unul extensiv, de tip peisaj sau de tip grădină, sau dacă structura de rezistență a acoperișului actual vă obligă la asumarea unor concesii care impun realizarea unui acoperiș cu vegetație ultraușoară sau ușoară, dacă vă doriți o grădină verticală amplasată pe pereții interiori sau exteriori pentru un aspect spectaculos, sau doar pentru o izolare fonică accentuată, sau ca funcția ecologică al acoperișului verde să fie completată de montarea de panouri solare, vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.